Hirdetés

Elveszíti támogatóit a PlayStation 3?

|

Rémhírek terjengenek a világhálón, japán, holland és német oldalakon keresztül, mely szerint a készítők bizonytalanok a PlayStation 3-ra ígért termékek készítésével kapcsolatban. A hír szerint (japán) játékgyártók kezdik elveszíteni bizalmukat a Kutaragi folyamatosan gyorsuló evolúciójában és otthagyják a PlayStation 3-at sokkal rosszabb feltételek mellett, mint a Nintendo GameCube korában. A hír forrása azonban ismeretlen. Néhány fejlesztő, például John Carmack, a nyílvánosság előtt is inkább az Xbox 360-at támogatja. Hogy ez a szám nőhet-e? Nem tudni, viszont minden esetre a Condemned című játék PS3-ra való fejlesztésének beszüntetése ezt igazolja.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)