Hirdetés

Elvileg az Xbox-tulajoknak már csak kicsit kell várni, a Microsoft nagy durranásra készül!

|

Egyre több megbízható arc sutyorogja, hogy hatalmas bejelentések jöhetnek az elkövetkezendő hetekben.

Hirdetés

Exkluzív játékokat jelent be, és/vagy a már ismerteket részletezi a Microsoft hamarosan. Legalábbis erre lehet következtetni az utóbbi napokban elszaporodó, megbízható forrásokból érkező információk alapján. Most például Jez Corden, a Windows Central újságírója válaszolta egy ezt firtató tweetre, hogy

valami egészen biztosan készül.

Ugyanő írta pár napja, hogy esemény készül az Xbox háza táján, "a showcase szó talán túl erős, esetleg egy direct", azaz nagy bemutató helyett inkább egy visszafogottabb online eseményre számíthatunk, a'la Nintendo. Corden szerint legalábbis nem lesz E3-hoz fogható buli.

Hirdetés

A legutóbbi Xbox Showcase tavaly júniusban tartotta meg a Microsoft, azóta már az Xbox2 podcastben is pedzegette Corden és műsorvezetőtársa, Rand Al Thor, hogy 2023 elején készül valami. Mindez egybecseng a vállalat játékmarketing-felelőse, Aaron Greenberg szavaival, aki szerint rendkívül izgalmas év lesz az idei; decemberben arról beszélt, nagyon fontos az időzítés, de senki ne aggódjon, már nem kell sokat várni. 

Nagyon reméljük, hogy nem csak a Starfieldről, az új Forzáról és a Redfallról lesz szó - ezek mind Microsoft-exkluzív, azaz Xbox Series-konzolokra és Windowsra érkező címek -, hanem például a Fable rebootjáról, amelyről eddig csak pletykákat hallottunk. Mondjuk elég hervasztóakat is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)