Hirdetés

Ennek sokan örülhetnek: állítólag idén átalakítják az xboxos achievement-rendszert

|

A jelentések szerint hamarosan életbe is lépnek a változtatások.

Hirdetés

A Microsoft videojátékos részlege megállíthatlanul gyarapodik, immáron az Activision-Blizzard is beleszámít, így számíthatunk rá, hogy idén megsorozzák majd a kiadó címeivel a Game Pass szolgáltatást, amiképpen arra is, hogy révbe ér pár azon projektek közül, amiket az elmúlt években beharangoztak. Ilyen például a Senua's Saga: Hellblade II, az Avowed és a S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chornobyl, míg az újdonságok közül többek között Hideo Kojima projektje, az OD érdemel figyelmet.

Akárhogy is lesz, az xboxosok számos izgalomra számíthatnak idén, egy jelentés szerint pedig ezek között nem csak videojátékokat kell érteni, hanem egy fontos funkció újragondolását is. 

Az XboxEra Podcast egyik epizódjában egy iparági bennfentes, Shpeshal Nick beszélt arról még szilveszter előtt, hogy a Microsoft végre meglepi az Xbox achievement rendszerének átalakítását, amely már régóta érett, ráadásul ha hihetünk neki, akkor erre már nem is kell sokáig várnunk.

Hirdetés

Így hangzott el a kissé bizonytalan, de reménykeltő nyilatkozat:

"Azt hallottam, hogy az Xbox már majdnem készen van az achirendszer átdolgozásával, az achievementek megváltoztatásával, és jövőre láthatjuk a végeredményt. Amikor azt mondják, hogy jövőre, akkor feltételezem, hogy tisztában vannak azzal, hogy szilveszter van, így gondolom 2024-re gondolnak. De legalábbis meg kellene mutatni nekünk, mert tudjátok, hogy néha a bétába tesznek dolgokat, aztán különböző fázisokon mennek keresztül."

Az xboxosok sokszor kérték már a funkció bővítését, többek között olyan dolgokat követelve, mint a Platinum achievement, egy achievement-bemutatót a profilokon, jobb nyomonkövetési rendszert a folyamatban lévő trófeákhoz, valamint a sikertelen vagy hibás achik bejelentésének lehetőségét. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)