Hirdetés

Ennyibe kerül az Overwatch 2, ha minden kozmetikai cuccot meg akarsz venni

|

Már nincs többé Overwatch, csak a második rész, ami az új gyűjtőket alaposan kiforgatja majd zsebpénzükből.

Hirdetés

Már szinte semmit nem kell várni az Overwatch 2 érkezéséig. Az előtöltés már él az Overwatch 1 tulajdonosoknál, a megjelenési időpontok is kikerültek, és mire ezt olvassátok, addigra már lehet, hogy a Blizzard le is lőtte a klasszikus Overwatch szervereket. 

Ezzel együtt már nagyjából mindent tudunk a játék monetizációjáról is: lesz fizetős battle pass, és egy rakat kozmetikai cucc, amire elverhetjük majd a zsebpénzünket. A korábbi riogatások szerencsére nem jöttek be, így nem kell attól tartanunk, hogy 18 ezer forintot kelljen költenünk egy csinosabb szerelésre. Ugyanakkor azért bőven lesz lehetőségünk elverni a pénzünket, ha mindent akarunk látni a játékból.

Hirdetés

Az mostanra biztosnak tűnik, hogy egy-egy Legendary kategóriás Overwatch 2 kinézet 20 euróba fog kerülni, ami a jelenlegi forintárfolyamon kb. 8000 forintos költséget jelent majd (mondjuk ez köszönhető a forint történelmi mélyrepülésének is).

Mivel egyes játékmagazinok már korábban hozzáférhettek az Overwatch 2-höz, így már azt is tudjuk nagyjából, hogy melyik karakternek mennyi kozmetikai extrája lesz. A kategóriák árazása és a tárgyak mennyisége alapján /u/loliscoolyay4me kiszámolta, hogy a teljes gyűjtemény ára 12 080,69 dollár lesz.

Ez mai árfolyamon laza 5,2 millió forintnak felel meg.

Nyilván nem mindenki fog megvenni mindent, de aki komoly gyűjtő, annak fel kell készülnie arra, hogy ez nem olcsó mulatság.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)