Hirdetés

Enola - az indie horrorjáték demója tölthető

|

Tudtátok, hogy El Salvadorban is folyik játékfejlesztés? Közép-Amerika most jelentkezik egy jó kis horrorjátékkal.

Hirdetés

Az Enola eredetileg egy 48 órás Ludum Dare 22 versenyre készülő project leszármazottja, amely az "alone", azaz egyedül témára épült.

 Az Enola egy horror-kaland, amely a félelemről, elszigeteltségről és gyilkosságról szól. Egy elhagyatott szigeten ébredsz anélkül, hogy tudnád, ki vagy, mit akarsz vagy egyáltalán hol vagy. Ahogy megismered a szigetet rájössz, hogy az árnyékokban osonva ott van valaki más...egy sötét árny. A játék során feladványokat megoldva, utalásokat találva kell rájönni, ki is vagy Te és melyek a sziget rejtélyei. Gyorsnak kell lenni a tiszta túléléshez is, de elég gyors leszel egy másik élet megmentéséhez? 

A játék demója máris letölthető, amelyben két teljes szint megtalálható. Maga a játék egyelőre még fejlesztés alatt áll, alfa állapotban van, de már most is megvásárolható 10 dolcsiért (a 15 dolláros teljes ár 2/3-ért.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)