Hirdetés

Epic Games Store - ismét két remek indie játékot húzhattok be ingyen

|

Egy Journey-szerű atmoszférikus utazás és egy brutális humorral és nehézséggel megáldott platformer lehet a jussotok, ha ellátogattok az Epic boltjába.

Hirdetés

Az most már gond nélkül kijelenthető, hogy az Epic Games Store az indie játékok krémjét szállítja nekünk ingyenesen időről időre. Az exkluzivitási botrányok kommentzivatarában sokszor elfeledkezünk arról, hogy az Epic bizony sok indie fejlesztőnek segítségére van. Ezt persze nem puszta szívjóságból teszik, de nekünk, játékosoknak lényegében mindegy, hogy milyen üzleti érdek áll amögött, hogy mondjuk évek várakozása után végre PC-n is lehetőségünk volt kipróbálni a Journey-t.

Hirdetés

És ha már a Journey-nél tartunk, az eheti egyik ingyenes játék az ABZÛ, mely rengeteget merít az Annapurna 2012-es játékából. Itt egy mélytengeri világ áll rendelkezésünkre, és a hangsúly itt sem a történeten, vagy a játékmeneten van, hanem az egyedi atmoszférán. Az ABZÛ nagyjából pár óra alatt végigjátszható, szóval ha szeretitek a művészi igénnyel megalkotott, magával ragadó látványú és zenéjű, egyszerű mégis elgondolkodtató játékokat, akkor mindenképp érdemes adnotok neki egy esélyt. 

Második játékként az End Is Nigh nevű platformert húzhatjátok be, ami Super Meat Boy és a The Binding of Isaac alkotójának, Edward McMillennek 2017-es játéka. Egy posztapokaliptikus környezetben kell irányítanunk egy amorf kis lényt, akire ezer veszély les, miközben megpróbál egy barátot találni magának a civilizáció romjain. A játéknak elég morbid humora van, de a platformer részek remekül működnek benne, mindamellett rettentő nehezek is, szóval ha elkezditek, akkor acélozzátok meg az idegeiteket.

Ti kipróbáljátok valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)