Hirdetés

Megjelent és azonnal ingyenes lett egy játék az Epic Games Store-ban

|

Még mielőtt holnaptól behúzhatnánk a Gone Home-ot és a Hobot, kaptunk egy másik ajándékot.

Hirdetés

Az elmúlt néhány napban négy játék volt ingyen megszerezhető az Epic boltjából, és ha még nem húztátok be őket, érdemes sietni: a World War Z, a Figment és a Tormentor x Punisher holnap 5-kor fizetőssé válik, a most kínáltak közül csak a Drawful 2 marad április 9-ig ingyenes.

Hirdetés

Azt már régóta tudjuk, hogy a Gone Home és a Hob április 2. és 9. között lesz bezsákolható, viszont ma váratlanul nem csak megjelent, azonnal ingyenes is lett a Totally Reliable Delivery Service. Április 8-áig adhatjátok hozzá könyvtáratokhoz, és örökre megmarad. A játékban munkavégzésre jobbára alkalmatlan, ruganyos testű egyéneket irányítunk, akiknek A-ból B-be kell csomagokat eljuttatnia, egyedül vagy másokkal együttműködve.

Ha kipróbáltátok, mondjátok el másoknak, hogy tetszik, megéri-e neki felszabadítani 3 GB-ot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)