Hirdetés

A túlélésé a főszerep az Epic Games Store jövő heti ingyenes játékaiban

|

A horror rajongói egy igazi klasszikusra csaphatnak le az Epic jóvoltából, de az ijedősebbek sem távoznak üres kézzel.

Hirdetés

Az Epic Games Store ezen a héten egy kifejezetten érdekes címmel, a For the Kinggel rukkolt elő, melyben egyedül vagy többedmagunkkal is a királyságunk megmentésére indulhatunk. A jövő héten ingyenessé váló címek között viszont egy kifejezetten korszakalkotó horror kalandot találnak azok, akik szeretik, ha egy játék a frászt hozza rájuk.

Hirdetés

Én személy szerint nem tudtam végigjátszani az Amnesia: The Dark Descendet; no messze nem azért, mert ne lett volna jó játék, csupán annyi történt, hogy a horrort messziről tisztelő egyszeri gamerként egyszerűen túl félelmetesnek találtam.

A Frictional Games tíz éve hatalmas sikert aratott játékával, nem véletlenül, hiszen mesteri módon érte el, hogy a játékos kiszolgáltatottnak és sebezhetőnek érezze magát a sötétben megbújó rémségekkel szemben. Emiatt is kötelező darab a nálam erősebb idegzettel megáldott gamereknek, mely megkönnyíti a várakozást az Amnesia: Rebirth őszi megjelenéséig.

A lista a következő oldalon folytatódik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)