Hirdetés

Meglehetősen erős lesz az Epic Games Store jövőheti ingyenes játékkínálata

|

Újabb két címmel gyarapíthatjuk könyvtárunkat, köztük a bivalyerős narratívával rendelkező sétaszimulátorok egyik gyöngyszemével.

Hirdetés

A második játék a Hob, melyet a Torchlightot is jegyző Runic Games rakott össze, azonban ebben egy sokkal békésebb - kicsit a Zeldákra emlékeztető -, mágiával átjárt világba csöppenünk. Az aranyos grafikájú, nagyon hangulatos akció-kalandjátékban a káosz erőivel kell felvennünk a harcot, melyek a földünket fenyegetik.

Ez a két cím jövő csütörtökön, délután négy órától váltja a most elérhető címeket, de mivel legutóbb a World War Z is az utolsó pillanatban vált az ingyenes kínálat részévé, nem kizárt, hogy egy hét múlva is hasonlóan kellemes meglepetésben lesz részünk. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)