Hirdetés

Ezt érdemes tudni az Epic Games Store jövő heti ingyen játékairól

|

A jövőheti felhozatal ugyan nem tartalmaz átütő bombasikereket, de akik szeretik az érdekes koncepciójú indie játékokat, azoknak érdemes lehet rájuk nézni.

Hirdetés

Elképesztően ütős címeket is kaptunk már az Epic Games Store minden héten megújuló ingyenjáték-kínálatának köszönhetően, de ha őszinték akarunk lenni, akkor bizony akadtak olyan játékok, amiket csak a gyűjtögető szellem és nem a valódi érdeklődés miatt húztunk be. A jövő heti felhozatalban három játékot is kapunk, de ezek inkább a kísérletezőkedvű közönség számára lesznek érdekesek.

Hirdetés

Az első a Mutazione, ami egy olyan lány útját mutatja be, aki egy otthonától távoli közösség életébe csöppen bele, amikor meglátogatja nagyapját. Itt mindenféle érdekes mutánssal találkozhatunk, és felfedezhetünk mágikus kerteket, rég elfeledett titkokat és még sok bizarr helyszínt. Hangulatában kicsit a Night in the Woods című indie sikerjátékra hajaz, tehát aki azt kedvelte, az ezzel is tegyen egy próbát!

A lista a következő oldalon folytatódik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)