Hirdetés

Epic Games Store - ingyenes a The Witness, ismét izgatottan várhatjuk a következő játékot

|

Azért jó, hogy erősen szűrt az Epic Games Store kínálata, mert így legalább biztosan nem valami gagyi játékot ad ingyen a kiadó.

Hirdetés

Kéthetente mindig eljön az a nap, amikor még a legdühösebb tüntetők is leteszik a kaszákat, megnyitják az Epic kliensét vagy honlapját, és két kattintással elfogadják az épp ingyen kínált játékot.

Hirdetés

Ahogy azt múltkor (épp két hete, ugye) megírtuk, április 4. és április 18. között a The Witness nevű, fantasztikus logikai játék jár minden felhasználónak. Ebben egy hatalmas és változatos szigetet járhatunk körbe, ahol különböző fejtörők várnak minket. Néhol a megfigyelőképességünkre, máskor a memóriánkra vagy a hallásunkra lesz szükség a továbbhaladáshoz. Ha böngészőből szeretnétek behúzni, itt találjátok, egyébként pedig indítsátok el a launchert.

A következő, április 18. és május 2. között ingyenes játék a Transistor lesz, ezt szintén nem javasolt kihagyni. A Bastion készítőinek csodás sci-fi akció-szerepjátéka látványos és izgalmas, tényleg csak ajánlani tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)