Hirdetés

Érdekes játékot jelentett be a Ubisoft, ami igazából egyszer már megjelent

|

Évekig nem hallottunk a BattleCore Arenáról, de most hirtelen a Ubisoft hirdetett ki hozzá egy technikai tesztet.

Hirdetés

A BattleCore Arena helyzete meglehetősen fura. Egy ingyenesen játszható, online PvP összecsapásokra épülő játékról beszélünk, amit 2017-ben egy francia független stúdió, a Cosmic Ray adott ki. Több mint 6 évvel ezelőtt bukkant fel a Steamen, ám 2022-ben a platformról eltűnt minden, ami a BattleCore Arenával volt kapcsolatos.

Most a semmiből került elő újra, méghozzá a Ubisoft támogatásával. A kiadó új projektként harangozta be, amihez hamarosan indul a technikai teszt.

Hirdetés

Hogy mi történt a színfalak mögött, arról csak találgathatunk (a Ubisoft nem jelezte semmilyen formában sem, hogy felvásárolta volna a Cosmic Ray Studiost, vagy akár csak a játék jogait), de most a Ubisoft Bordeaux irodáiban készül a játék. Az első tesztidőszak február 1. és február 5. között zajlik majd, az érdeklődők pedig fel is iratkozhatnak rá ezen az oldalon keresztül.

Nagyon kíváncsiak lennénk rá, hogy milyen folyamat vezetett a kialakult helyzethez, de a válaszokra még várnunk kell.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)