Hirdetés

Érdemes felmarkolni a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ajándék fegyvereit

|

A Gwent letöltéséért és a The Witcher 3: Wild Hunt megvásárlásáért két nagyon hasznos fegyvert húzhatunk be a kapitalista katasztrófa világában is.

Hirdetés

Néhány hónapja a GOG és a CD Projekt RED már megosztották a Phantom Liberty megjelenési kampányához tartozó ajándékok listáját, de akkor még nem tudtuk, hogy az ajándékok mire is képesek. A PC Gamernek köszönhetően már erre is fény derült.

Ha ugyanis behúzzuk a Cyberpunk 2077 kiegészítő mellé a Gwentet (ami ingyenesen játszható), és a The Witcher 3: Wild Huntot, akkor kapunk két fegyvert és két ruhadarabot. Utóbbi páros csak kozmetikai apróságokat kínál, de a fegyverek meglepően erősek.

Hirdetés

A PC Gamer újságírója szerint attól függően, hogy hányas szintű az adott karakterünk, kapunk egy változó Tierbe eső pisztolyt és kardot. A Gwent kapcsolódásért a Scroch nevű Tech Pistol jár, ami 20 százalékos eséllyel gyújtja fel az ellenfelet, és meglehetősen komoly fejlövéses szorzót, illetve páncéltörést kínál. Mivel ez egy Iconic Weapon így van egy egyedi tulajdonsága is: ha már lángoló ellenfélre teljesen feltöltött sorozatot adunk le, akkor a lövedékek azonnal visszakerülnek a tárba.

A The Witcher 3-ért járó kard talán egy fokkal kevésbé izgalmas. A Gwynbleidd extra sebzést ad bossok ellen, illetve ha gyors egymásutánban vágunk le ellenfeleket, akkor garantált kritikus sebzést kapunk egy időre. Mészárláshoz tökéletes.

A fegyverek beszerzéséhez megtaláljátok a szükséges útmutatót a linkekkel a játék hivatalos oldalán. A tárgyakat a Phantom Liberty megjelenése után tudjátok majd bezsebelni V ládáján keresztül.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)