Hirdetés

Itt a Modern Warfare 3 Content Collection 2 launch trailer

|

Már csak néhány nap, és megvásárolható lesz ez Elite előfizetés mellé járó plusztartalom.

Hirdetés

Miközben PC-re csak a napokban érkezett meg a Call of Duty: Modern Warfare 3 első DLC-pakkja (az Elite szolgáltatás még mindig várat magára), addig a második adagot már csak négy nap választja el attól, hogy szabad prédává váljék az Xbox LIVE piacterén. No persze csak annyira szabaddá, amennyire pénztárcánk (1200 MS pont) engedi.



A május 22-i megjelenési dátum egyelőre az X360-as verzió sajátja, a PS3 esetében egy "hamarosan" felirat villog a csomag mellett, míg a PC-s kiadás premierjének időpontját most még kár lenne firtatni.



A Call of Duty: Modern Warfare 3 Content Collection 2 nem kevesebb, mint hét térképet tartalmaz. Ezek közül három (Sanctuary, Foundation, Oasis) hagyományos többjátékos élményeket közvetít, kettő a Special Ops (Kill Switch, Iron Clad) missziók sorát erősíti, míg az utolsó kettő az 1 vs. 1, ill. a 2 vs. 2 felállásban működő Face Off (Getaway, Lookout) szépségeibe vezeti be a rajongókat.
Vegyétek, töltsétek, mert kell a kiadónak a pénz az újabb per költségeire, ezúttal a NovaLogic ellen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)