Hirdetés

Érkezik a Sniper: Ghost Warrior PS3-ra is!

|

Végre PS3-on is irthatjuk a népet kedvenc csipánkkal!

Hirdetés

A Sniper: Ghost Warrior című mesterlövész játék már lassan egy éve, hogy megjelent és azóta csak tovább növelte rajongótáborát. Februárban elérte az egymillió eladott példányszámot is, így nem meglepő, hogy a PS3 tulajdonosok kicsit felháborodva szemlélték az eseményeket, hiszen őket eddig kihagyták a mókából. Azonban nem kell tovább zsörtölődniük nekik sem, hiszen megkésve ugyan, de Sniper: Ghost Warrior június 28-án érkezik PS3-ra is!

A City Interactive ezt hivatalosan is megerősítette, és a késői megjelenés miatt egy kicsit még kedveskednek is a PS3 tulajdonosoknak. Megspékelték a játékot mindenféle jóval: tettek bele új többjátékos pályákat, illetve módokat, exkluzív egyjátékos küldetéseket, új mesterlövész puskákat, és nem utolsó sorban felturbózták egy kicsit a grafikát is annak érdekében, hogy a játékosok minél durvább játékélményt élhessenek át!

Nincs más dolgunk tehát, mint várni még egy kicsit és reménykedni, hogy a srácok tartani tudják az időpontot és nem lesz belőle csúszás!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)