Hirdetés

És vajon milyen szerkót kap a Fall Guys legjobb játékosa?

|

Nem egyszerű beazonosítani a legkeményebb Fall Guys babot, mert nem is igazán tudni, milyen jelmezről van szó.

Hirdetés

Rövid időn belül hatalmas népszerűségre tett szert a Mediatonic új játéka, a Fall Guys, ami egy vérbeli többjátékos móka, ám a lövöldözés helyett az ügyességre, na meg persze egymás akadályozására helyezi a hangsúlyt, olvassátok el Paca tesztjét róla, ha eddig esetleg nem volt képetek az egész élményről. A jelek szerint pedig van egy olyan játékos, akinél egy egészen speciális öltözék lapul.

Hirdetés

Érdekes bejelentés került fel nemrég a Fall Guys Twitter-oldalára, ugyanis ha hihetünk a bejegyzésnek, akkor a statisztikailag legjobb játékos már előre megkapta a szombaton debütáló jelmezt.

Ez tök jól hangzik, csak az a helyzet, hogy a cikk írásakor elméletileg még mindig nem sikerült megtalálni a The Fallen One-ra keresztelt kiválasztottat, így nem tudni, kit ért ez a megtiszteltetés, illetve azt sem, hogyan néz ki ez a bizonyos öltözék. Egyébként érdemes lehet nektek is körülnézni a játék menüjében, mert akár még az is előfordulhat, hogy köztetek van a rejtélyes The Fallen One.

Ti hány győzelmet tudtatok már bezsebelni a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)