Hirdetés

Estét!

|

Jó estét mindenkinek! Na csak van itt valami mozgolódás, nem kell aggódni, élünk még. Remélhetőleg az iskolakezdés nem fárasztott ki senkit sem és még fenn bírtok lenni ilyenkor, és nem maradtok le semmiről sem. :-D

Száguld egy ember az országúton, majd hirtelen az árokba borul. Meghal, és feljut a mennyekbe, ahol találkozik Szent Péterrel. - Én szeretnék még élni, mert nagyon szeretek autózni! - mondja a férfi. - Ezt már nem lehet visszacsinálni! De azért itt egy autó, amivel 60-nal mehetsz. De nem gyorsabban! - mondja Szent Péter. El is indul a férfi. Egyszer csak elhúz mellette egy autó, legalább 200-zal. Visszamegy reklamálni Szent Péterhez: - Képzeld, elhúzott mellettem egy Maserati 200-zal! - Az nem Maserati, hanem Názáreti, és Ő az Öreg fia. Neki szabad!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)