Hirdetés

Euro Truck Simulator 2 - Olaszországot bővíti a következő DLC

|

Még mindig nem járhatjuk be teljes Európát a Euro Truck Simulator 2-ben, de az SCS Software igyekszik növelni a terepet.

Hirdetés

Még mindig egész jól eltartja magát az ETS2 bevételeiből a fejlesztőcsapat, így jut idő és energia a játék bővítésére. 

Hirdetés

Májusban nagy rakományok érkeztek, nem sokára pedig megkapjuk az Italia DLC-t, mely - ahogy azt az ügyesebbek beszédes nevéből, valamint a fenti említésekből kitalálhatták - új, olasz tájakat tesz bejárhatóvá. A meglévő városokat fejlesztik, polírozzák (ezt azok is látni fogják, akik nem fizetnek be a DLC-re), viszont kerülnek be korábban nem látottak, valamint vidéki területek, magas hegyek, tengerparti utak, hidak és alagutak.

Várhatóan valamikor az év végefelé jelenik meg. Árat egyelőre nem tudni, de gyanítható, hogy 17,99 euróra lövik be, ahogy a francia és skandináv csomagokét is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)