Hirdetés

EVE Online - Az Apocrypha féreglyuk-rendszere

|

A CCP Games illetékesei bővebb információkat adtak a márciusi kiegészítőben bevezetésre kerülő féreglyukakról.

Hirdetés

Március tizedikén elstartol az Apocrypha névre keresztelt EVE Online kiegészítőt, melynek egyik legnagyobb újdonsága a véletlenszerűen felbukkanó, majd bezáródó féreglyukak játékmenetbe történő integrálása. Korábban már beszámoltunk az expanzió tartalmáról, azonban kielégítő információk hiányában csak felületesen említettük a féreglyukakat. Ezen anomáliák hirtelen felbukkannak, majd egy előre meghatározott időpontban (mely a játékosok által nem ismert) vagy bizonyos számú űrhajó áthaladása után bezáródnak. A játékosok több száz ismeretlen naprendszerbe tehetnek kirándulást, ahol új karakterekkel, nyersanyagokkal és küldetésekkel találkozhatnak és gazdagodhatnak. A felfedezésre váró világokban azonban nem tudunk letelepedni, bolygókat gyarmatosítani, esetleg kereskedelemi útvonalakat kiépíteni vagy féreglyukakat létrehozni, működtetni. Annak érdekében, hogy könnyebben és gyorsan elérjük az űrbéli gumicsúzlikat a játék új szondákat kapott, melyek azonnal bemérik a féreglyukakat. Felfedezőkörútjainkért cserébe Tech 3 felszereléseket kaphatunk, találhatunk ásványokban gazdag lelőhelyeket, de megeshet, hogy nyakunkba pottyan néhány nem várt ellenséges űrcirkáló.

eve_o.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)