Hirdetés

Éveken belül kapni fogunk egy új IndyCar videojátékot

|

A Motorsport Games bejelentette a nagy terveit, amelyek között az e-sport is szerepel.

Hirdetés

Számos autósport képviselteti magát a játékiparban (mint a Nascar vagy az F1), és helyet kapott közöttük az egyik legrégebbi versenysorozat, az IndyCar Series is, de több mint tíz éve már annak, hogy a rajongók virtuálisan részt vehettek valamelyik futamban egy önálló  játékban, és nem csupán olyan címek licencelt tartalmaként, mint a Forza Motorsport vagy a Project CARS. A Motorsport Games úgy érezte, hogy elérkezett az idő a visszatérésre.

Hirdetés

A Motorsport Games exkluzív, hosszútávú megállapodást kötött az IndyCarral, amelynek keretében nem csupán videojátékot készíthet a brand alapján, de hivatalos e-sport eseményeket is szervezhet.

A legelső játék, amely az együttműködésből származik 2023-ban jelenhet meg PC-re, valamint PlayStation és Xbox konzolokra, míg az e-sport törekvések már idén elindulhatnak. A közlemény részeként a Motorsport Games elnöke, Dmitry Kozko kijelentette:

"Az IndyCar osztozik azon elkötelezettségünkben, hogy hiteles élményeket nyújtsunk a versenyzés szerelmeseinek. "

A vállalat egyébként más versenyjátékokkal is készül: formálódik a NASCAR 21, és készül egy projekt Brit túraautó-bajnokság alapján is. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)