Hirdetés

Everquest Next - kasztból sem lesz hiány

|

Több, mint 40 különböző kasztból válogathatunk majd az Everquest Next-ben, amiből ötöt már le is lepleztek.

Hirdetés

Alig ocsúdtunk fel a Sony Online Entertainment új játéka, az Everquest Next bejelentése óta, a cég már be is jelentett öt választható kasztot, és kijelentette: több, mint 40 választható kasztra számíthatunk majd összesen.

Pontosabban a játék elején először nyolc közül válogathatunk, majd a multi-class képesség megszerzése után több, mint negyvenféleképpen specializálódhatunk. Most a következő öt kaszt került bejelentésre: Rogue, Warrior, Tempest, Blademaster és a Wizard.

A kasztok úgy lesznek kialakítva, hogy már a testtartásukból vagy a fegyverükből meg lehessen állapítani, melyik kaszthoz tartoznak, tehát elvileg senki sem fog összezavarodni, ahogy hozzászokik a szeme. A 40 különböző variációnak köszönhetően mindenki megtalálhatja majd a szívéhez legközelebb álló játékstílust, amit a felszerelés megválasztásával még inkább személyre szabhatunk majd.

A hat választható faj a Dwarf, Human, Ogre, Elf, Dark Elf, és Kerran lesznek. Még a játék megjelenése előtt ki fogják adni az Everquest Next Landmark-ot, amellyel saját tartalmakat kreálhatunk a játékba sőt, akár pénzt is kereshetünk vele.

Dátumot még mindig nem tudunk, a bétára viszont már lehet jelentkezni. Az Everquest Next PC-re fog megjelenni (a PS4 verzióról még nem tudjuk, hogy tervezik-e) és több éves gépeken is elfut majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)