Hirdetés

EverQuest - decemberben megkapja a 25. kiegészítőjét

|

Ha van közönség, van kinek tartalmat gyártani, így a Daybreak továbbra is bővíti az első EverQuestet.

Hirdetés

Az EverQuest: The Burning Lands lesz a játék 25. kiegészítője. A csomag decemberben visszaviszi a játékosokat a negyedik kiegészítő helyszínére, a Planes of Power-re.

Hirdetés

Az új helyszínek típusát már a cím is elárulja, de egyelőre csak annyit mondtak a fejlesztők, hogy készüljünk forró szelekre, bármit is jelentsen ez. Az biztos, hogy kapunk több új zónát, rengeteg új küldetést, új raid zónákat, tárgyakat, "és még ennél is többet". Az új ellenfelek közül egyelőre csak a nagyon fura csigát mutatták be.

A fejlesztők szeretnének minél több infót lakat alatt őrizni a megjelenésig, hogy a kitartó játékosok mindent maguk fedezhessenek fel. Az EverQuest egyébként néhány éve ingyenes modellre váltott, így aki ki akarja próbálni a retro csodát, annak csak a letöltés gombot kell megnyomnia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)