Hirdetés

Evo 2015 - mivel verekednek idén a profik?

|

Kiderült az idei Evo Championship Series verekedős játékverseny programlistája. A 9 cím között két még meg nem jelent játék is van.

Hirdetés

Az Evo társalapítója, Joey "MrWizard" Cuellar ma jelentette be azt a 9 verekedős játékot, amiben a profik idén összemérhetik tudásukat. A listában a Mortal Kombat X és a Tekken 7 is szerepel.

Maga Cuellar erősítette meg, hogy a két még meg nem jelent cím ott lesz a versenyen, a két Smash Bros epizód (Super Smash Bros. Wii U-ra és a Super Smash Bros. Melee GameCubera) és rengeteg más, izgalmas program mellett. Az Ultra Street Fighter 4 és az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 úgy tűnik közönség kedvencekké váltak, mivel idén ismét felkerültek a listára.

Ultra Street Fighter 4

Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Super Smash Bros. for Wii U

Super Smash Bros. Melee

Guilty Gear Xrd Sign

Killer Instinct

Mortal Kombat X

Persona 4 Arena Ultimax

Tekken 7

Cuellar hozzátette, hogy a Tekken 7-ből az árkádgépes verzió kerül elő, mivel a konzolos kiadásokat a Bandai Namco még mindig nem jelentette be. Az Evo 2015. július 17-én kezdődik és 19-ig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)