Hirdetés

[UPDATE] Exkluzív Crysis 2 PC vs. Xbox 360 összehasonlítás videón! + HD

|

PC-n max grafikával, vagy Xbox 360-on szebb a játék? A GameStar exkluzív videójából most kiderül! Figyelem, a HD videó linkje a cikk végén található!

Hirdetés

A Crysis 2 kapott hideget-meleget a rajongóktól, valamint a PC és konzol tulajdonosok is egymásnak estek. Vajon kinek van igaza?

Nem bírtuk ki és beizzítottuk max grafikán a Crysis 2-t PC-n, lefrapsoltuk, majd megnéztük boxon is ugyanazokat a jeleneteket, hogy utána véres verítékkel videót csináljunk belőle nektek. Hogy miért volt ez nehezebb, mint általában? Azért, mert a két platformon különböznek kicsit az átvezetők, plusz a FOV is más, így nem teljesen ugyanoda kerülnek dolgok, a feliratokról nem is beszélve.

Ettől függetlenül jól látni, miben erősebb a PC, ha erősebb, de őszintén szólva sokkal jobbra számítottunk, az előzetes hypeok alapján. Aki esetleg nem hinne a szemének, biztosíthatjuk, hogy teljesen pártatlan a teszt, minden hack és butítás nélkül, max grafikán használtuk a PC-s és alap módban a boxos változatot. Enjoy!

Ezek után mindenki döntse el, hogy szerinte ki a győztes. Én viszont azt mondom: a lényeg nem a grafika, hanem a játékmenet. Hajrá!

UPDATE:

Aki HD-ben szeretné a videót megnézni, az kattintson erre a két linkre, csomagolja ki őket, és BUMM, így lesz a Crysis 2 HD videó! (Thanks Flatline!)

Videó 1. rész

Videó 2. rész

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)