Hirdetés

[Update] Exkluzív L.A. Noire játékmenet videó megérkezett!

|

Ma este futás közben láthatjátok a Rockstar és a Team Bondi koprodukciójában készülő L.A. Noire-t!

Hirdetés

Bár idén nem számíthatunk a Take Two kiadótól újabb Grand Theft Auto-ra, panaszra nem nagyon lehet okunk, hiszen bitang jónak ígérkező játékok szerepelnek a 2011-es felhozatalban. Például az L.A. Noire, ami sokak szerint a kalandjátékok reneszánszát hozhatja magával.



Képzeljétek el, hogy nyomozók vagytok a második világháború utáni Los Angelesben. Gyilkosság követ gyilkosságot, femme fatale-ok próbálják elcsavarni a fejeteket és mocskos ügyletekbe keverni benneteket. Képzeljétek el, hogy amikor kihallgattok egy gyanúsítottat, arc- és hangjátéka, testbeszéde, viselkedése alapján nektek kell rájönnötök arra, hogy mikor mond igazat, és mikor blöfföl. Most pedig képzeljétek el, hogy mindezt májusban magatok is átélhetitek Xbox 360, vagy PlayStation 3 konzolon.



Láttunk már ügyesen összevágott trailert, valamint olyan fejlesztői naplót, ami példa nélküli arcmimika műhelytitkairól rántotta le a leplet, viszont olyan videót/videókat, amelyek konkrétan a játékmenetbe engednek bepillantást, még nem. Ma este 18:00-kor ez is megváltozik, hiszen exkluzív L.A. Noire gameplay videókat tálalunk fel vacsorára.

UPDATE:Íme a videó:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)