Hirdetés

Ez az a Starfield jóslat a jövőnkkel kapcsolatosan, amit nagyon nem szeretnénk, ha megtörténne

|

Mivel a Starfield a mi világunk elképzelt jövőjében játszódik, elkerülhetetlen volt, hogy az alkotóknak találgatnia kell majd a mi bolygónk sorsáról is. Reméljük, ránk azért jobb kilátások várnak.

Hirdetés

A sci-fi egyik legfontosabb velejárója, hogy az alkotónak egyensúlyoznia kell a saját képzelőereje és az általa reálisnak vélt spekulációk között és eldöntenie, hogy milyen lehetséges jövőt vázol majd fel a történetében.

A Bethesda eddig csak az igen elrugaszkodott Fallout-sorozatban foglalkozott sci-fi témákkal, viszont a Starfield egy jóval inkább földhöz ragadt megközelítése a futurizmusnak, ami azt jelenti, hogy a stúdió íróinak egy kicsit erősebben kellett támaszkodnia a mi jelenünk történelmi kontextusára.

Ennél fogva aztán azonnal felmerül a kérdés, hogy ha a Starfield a mi jövőnket képzeli el, akkor vajon mi lett a Föld bolygóval?

Hirdetés

A GamesRadar szerkesztői már megkeresték a bolygónkat, de sajnos arra jutottak, hogy a Starfield írói szerint nem sok marad belőle, ugyanis a 2330-ban játszódó történet idején a Föld már egy teljesen élettelen darab kő, amit egy vékony réteg szén-dioxid borít és itt-ott akad rajta egy kis víz.

Elég pesszimista jövőképet fest le a játék, de sajnos a dolgok jelen állása szerint még akár benne is lehet a pakliban, hogy három évszázad múlva egy hasonló bolygót hagyunk magunk után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)