Hirdetés

Ez az az élmény, amit a Cyberpunk 2077-től vártunk volna

|

A Cyberpunk 2077-et bugok sokaságai tették élvezhetetlenné, de még ha túl és nézünk a technikai gondokon, akkor sem azt hozta, amit szerettünk volna. Egy rajongó megmutatta, hogy mit vártunk valójában.

Hirdetés

A CD Projekt RED rengeteg csodálatos dolgot ígért nekünk trailerekben és játékdemókban, de később kiderült, hogy ők magunk sem tudták, hogy mit akarnak kihozni a Cyberpunk 2077-ből. A színfalak mögött hatalmas káosz volt, ami legalább magyarázatot ad a szegényes végtermék minőségére.

Ha túl nézünk a játék bugjain, még akkor sem kielégítő az, amit kaptunk. Enfant Terrible is így érezhetett, amikor leült az Unreal Engine 5 elé megalkotni a következő nagy "Cyberpunk élményt".

Hirdetés

A techdemó megmutatja, hogy milyen is lehetne Night City az új motorral. A kis bemutatóhoz felhasznált elemekről egy tweetben ugyan mesélt, de a lényeg nem a darabokban, hanem az azok által felépített egészben van.

Egy ilyen techdemót persze "könnyű" összehozni, legalábbis, ha azt egy nagy, interaktálható világhoz mérjük. Ettől függetlenül Enfant megmutatta, hogy mit is vártunk mi a Cyberpunk élménytől.

A CD Projekt RED egyébként már korábban bejelentette, hogy a következő The Witcher játékukhoz az Unreal Engine 5-t fogják használni, így nincs kizárva, hogy egy jövőbeli Cyberpunk 2077 folytatás is így nézhet majd ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)