Hirdetés

Ez segíthet a nyári melegben a hangulatodon: izgalmas címeket árazott le az Xbox

|

Az aktuális ajánlatok között az elmúlt hónapok legnagyobb megjelenései is ott figyelnek.

Hirdetés

A Microsoft és az Xbox csapata minden héten új ajánlatokkal igyekszik megköszönni az Xbox Live Gold előfizetőiknek a kitartó támogatásukat. Általában rejlik a Deals with Gold kínálatban egy-egy mindenki számára elérhető akció is, de ezúttal egy komolyabb vásárt tartanak, tele AAA címekkel, így megkönyörültek azokon is, akik nem akarják Gold előfizetésüket fenntartani.

A lista most annyira terebélyes, de igen mutatós, bőven akad olyan cím, amire érdemes lecsapni, ezek legjobbjait (természetesen teljesen szubjektív alapon) mi is kiválogattuk neked, hogy már itt, gyorsan, frissen szemléld meg a legjobb ajánlatokat.

Hirdetés

Idei sikercímek is vannak a listán, szerintünk erekre érdemes lehet lecsapni:

A fentiek mellett akadnak még akciós címek, így ha egyik sem érdekel a listánkból, akkor nézz rá a teljes kínálatra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)