Hirdetés

Ezek 2022 második felének legfontosabb játékai

|

Nagyjából tudjuk, milyen játékokra számíthatunk még idén - van, ami már konkrét megjelenési dátumot is kapott, és van, aminél egyelőre az ígérettel kell beérnünk.

Hirdetés

God of War: Ragnarök

  • Megjelenés: 2022. november 9.
  • Platformok: PlayStation 4, PlayStation 5

Annak ellenére, hogy mindössze egyetlen, háromperces videón láthattuk eddig a God of War: Ragnarököt, nincsenek kétségeink afelől, hogy fantasztikus lesz: a Sony Santa Monica valami egészen különlegeset alkotott 2018-ban, amikor új tájakra vitte Kratost, bemutatta Atreust, és skandináv tájakon hagyott minket kalandozni; nincs okunk arra, hogy azt higgyük, a folytatás bármilyen szempontból alulmúlja majd elődjét. Megjelenési dátum még nincs, de októbert és novembert is pletykálnak; arra fogadni mernénk, hogy lesz még egy State of Play, amivel a most még szkeptikusokat is megpróbálják meggyőzni, illetve elmesélik, milyen játékmenetbeli újítások fogják fokozni az élményt.

Hirdetés

The Callisto Protocol

  • Megjelenés: 2022. december 2.
  • Platformok: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Persze izgatottan várjuk a 2023 elején érkező Dead Space remake-et, de ugyanúgy kíváncsiak vagyunk arra is, hogy a széria atyja, Glen Schofield egészen hasonló játéka, a The Callisto Protocol milyen élményt kínál. Június elején több előadáson is feltűnt, láthattuk, hogy iszonyú véres és kegyetlen lesz, meg emellé néhol egészen parás is, de pont ezt várjuk el egy ilyen jellegű játéktól. Schofield célja az volt, hogy az új platformok legrémisztőbb játékát hozza össze; meglátjuk, ez mennyire sikerül majd neki.

A Plague Tale: Requiem

  • Megjelenés: 2022. október 18.
  • Platformok: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Amicia és Hugo 2019-ben lopták be magukat a szívünkbe az A Plague Tale: Innocence-szel, kalandjaik pedig a Requiemben folytatódnak, otthonuktól távol, messze délen. Próbálnak új életet kezdeni és irányítani Hugo átkát, de ez nem egy egyszerű feladat, így ismét felbukkannak a patkányfolyamok, a páros pedig kénytelen újra menekülni a túlélés érdekében. Új fegyverek, eszközök állnak majd rendelkezésünkre, hogy eljussunk a szigetig, ahol a megoldást találhatjuk.

Avatar: Frontiers of Pandora

  • Megjelenés: 2022. határozatlan időre elhalasztva
  • Platformok: PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Stadia, Amazon Luna

Iszonyú sok halasztás után decemberben végre mozikba kerül az Avatar folytatása, A víz útja, és ennek hype-ját meglovagolva érkezik a Ubisoft állítólag már régen kész játéka, a Frontiers of Pandora is. A kettőnek azon túl, hogy egy univerzumban játszódnak, nem lesz sok köze egymáshoz, különálló történeteket mesélnek el más szereplőkkel. A játékban felfedezhetjük Pandora egy eddig nem ismert szegletét, és Na'vi-k szerepében küzdhetünk meg a jólétünket és megszokott életünket fenyegető RDA-val.

Hogwarts Legacy

  • Megjelenés: 2022. vége 2023. február 10-ére halasztva
  • Platformok: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

2022 ünnepi szezonjában érkezhet a Harry Potter univerzumában (hivatalos nevén a Wizarding Worldben) játszódó, teljes értékű, egyjátékos akció-RPG, a Hogwarts Legacy, amiben az 1800-as évek végén válhatunk roxforti diákká, de nem kell mindent a nulláról megtanulnunk, ötödikesként csöppenünk bele az eseményekbe. Felfedezhetjük a rejtélyes iskola eddig nem ismert szegleteit, bejárhatjuk a filmben látott termeket és szobákat, valamint a környéket is, miközben rejtélyeknek járunk a végére. A korábban bemutatott gameplay előzetes alapján sokkal többet kaphatunk, mint amire egy Harry Potter játéktól számítottunk volna.

Ti mit vártok még 2022-ben? Írjátok meg kommentben!

Oldalak: 1 2

Címkék: #megjelenés #2022
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)