Hirdetés

Ezek a tankok gázolaj helyett pizzával mennek

|

Egészen döbbenetes teknőspáncélosok születtek a World of Tanks és Tini Nindzsa Teknőcök találkozásából.

Hirdetés

Sosem riadt vissza a Wargaming attól, hogy az általa gondozott játékokat (World of Tanks, World of Tanks: Modern Armor, World of Tanks Blitz, World of Warships, World of Warships: Legends, World of Warplanes) alkalmasint összeboronálja más, a videojátékok domíniumának határán innen és túl létező franchise-okkal. A legutóbbi crossover az év egyik legjobb moziélményét nyújtó Dűne: Második részt övező érdeklődést lovagolta meg.

Noha még távolról sincs vége a sivatagos Arrakis bolygóhoz kapcsolódó eseményeknek, már felbukkant a horizonton a következő, ezúttal a Tini Nindzsa Teknőcök által inspirált, március 6-ától június 5-éig tartó szezon.

Hirdetés

A három fejezetet felölelő TMNT Pass kihívások sokaságával rázza fel a WoT közösségét, de a fáradozás jutalma sem marad el, mivel a játékosok egyrészt ingyen megszerezhetik legénységi tagként a négy, reneszánsz festőről elnevezett teknőcöt (Leonardót, Donatellót, Raphaelt és Michelangelót), Kranget és Zúzót, míg April O'Neilt, Bebopot és Rocksteadyt külön bundle-ökbe csomagolta a Wargaming. Ugyanez vonatkozik hozzájuk passzoló tankkinézetekre és matricákra is.

A Prime Gaming tagsággal rendelkező játékosok pedig március 19-étől előfizetésük fejében behúzhatják Szecska mestert tankparancsnokként pár kozmetikai bónusz kíséretében.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)