Hirdetés

A legérdekesebb hírek, amiket nem olvastatok a héten

|

A jóltájékozottság fontos, a Fortnite-on kívül is vannak játékok, a látókört szélesíteni mindig hasznos. Segítünk.

Hirdetés

Nagyon egyszerű okai van annak, hogy bizonyos játékokról többet írunk, másokról meg kevesebbet. Az egyik például az, hogy vannak témák, amik több embert érdekelnek, és vannak, amik egy nagyon szűk rétegnek szólnak. Mindig előtérbe helyezzük, ami lázba hozza a játékvilágot; ezért van sok olvasó, mi meg számolgatjuk a pénzt a jakuzziban - ahogy a közvélekedés tartja. Közben persze igyekszünk teret adni kevésbé ismert, de ígéretes játékoknak, melyek megérdemlik a figyelmet. Nem tudjuk kipeckelni mindenki szemét és kötelezővé tenni, hogy ezeket is elolvassátok, de új rovatunkkal megpróbálunk még egy lökést adni a Fortnite, a Blizzard, az EA, a Rockstar, a PUBG és más, népszerű témák között elvesző híreknek. Azoknak, akik rendszeresen felteszik a kérdést, hogy "Miért csak erről írtok?", azoknak, akik szeretnék szélesíteni a látókört, a játékvilág kissé háttérbe szorult témáit keresőknek, a gamer hírek hipsztereinek segítünk most, reméljük tetszik majd nektek.

Hirdetés

Planet Coaster - különleges kiadást és érdekes statisztikákat kaptunk a második évforduló alkalmából

A Planet Coaster megváltásként jött azokban a nehéz időkben, amikor az Atari a RollerCoaster Tycoon sorozatot csapkodta épp szét strandpapuccsal. Az utóbbi évek egyik legjobb tycoonja, a valaha volt legjobb vidámparképítős játék, amit a Frontier még mindig, két évvel megjelenése után is bővít. Ha eddig nem volt meg, most, az új csomag megjelenésekor mindenképp vágjatok bele!

Két magyar srác is közreműködött a legújabb Left 4 Dead speedrun rekordban

A speedrunokat mindig különleges élmény nézni, és van egy olyan jó tulajdonságuk, hogy nem vesznek el sok időt a napunkból. A Left 4 Dead-et már oda-vissza végigjátszhattuk, de biztosan nem úgy, ahogy a rekordot beállító négy srác, akik közül ketten ráadásul magyarok. Nézzétek meg a fenti linkre kattintva, akár vacsora mellé is tökéletes adalék. Már ha nem szédültök el.

Quake Champions - jött egy új karakter, és egy csomó másik nerfelve lett

Nem jött el az aréna shooterek reneszánsza: a Lawbreakers az évszázad egyik leglátványosabb bukását produkálta, az Unreal Tournament reboot lebeg a semmiben, a Quake Champions pedig hiába bővül és változik folyamatosan, valahogy nem hozza igazán mozgásba a játékosokat. Én mondjuk nagyon élvezem, még ezzel az újhullámos hősrendszerrel együtt is (Blazko az isten), de megértem, ha a modern közönség nem erre vágyik. Egy próbát már csak ingyenessége miatt is megér, de legalább olvassátok el, mi a helyzet éppen a játékkal, na.

Darksiders III - amíg nem jön a játék, ASMR videókkal relaxálhatunk

Talán már a címben ki kellett volna fejteni, hogy mi az az ASMR, de a YouTube-on nevelkedő generációnak ez a kifejezés valószínűleg nem idegen. Mindenesetre a THQ Nordic szürreális marketinghúzását már csak azért is érdemes megnézni, hogy elmondhassátok, láttatok ilyet. Az ASMR-re érzékenyeknek külön jó élmény lesz, ígérjük. Simogat, ápol.

Kingdom Hearts III - végre tényleg elkészült a játék, új trailerrel ünneplünk

Az E3 egyik legemlékezetesebb pillanata volt, amikor Kacival ültünk az Xbox előadáson, és a mellettünk lévő két arc felsikított a Kingdom Hearts III előzetesénél, amikor mi csak érdeklődve figyeltünk, és gúnyos megjegyzéseket tettek a The Division 2-re, amitől mi lázba jöttünk. Ha sikoltozni nem is tudunk tőle, értékeljük a Disney-vel kevert JRPG széria nagyságát, már csak azért is, mert mindenki benne lesz, aki valamit jelentett gyerekkorunkban számunkra (és a Disney gyermeke). Aki pedig esetleg játszott már a korábbi részekkel, talán tudja, hogy erre is érdemes figyelni. Szóval vigyázó szemetek erre vessétek!

Strange Brigade - fotómódot és új nehézségi szintet kapunk

A Sniper Elite széria soha nem volt tömegtermék, ahogy a Rebellion többi játéka sem, de valahogy a Strange Brigade-del még jobban sikerült melléfognia a csapatnak. Tökre megértjük, hogy a fotómód és az új nehézségi szint nem nyomta fel sokak vérnyomását, de a játéknak érdemes utánanézni, és ha épp leárazzák (amúgy se drága), adni neki egy esélyt, mert nem pocsék cucc azért, és coopban el lehet szórakozni vele. Akkor meg már a hír is érdekesebb lesz.

Szerintetek mi volt olyan fontos hír, történés a héten a játékvilágban, amiről mindenkinek tudnia kell? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)