Hirdetés

Ezekkel a Fortnite skinekkel behúzhatsz pár könnyű pontot

|

Ismét itt a karácsonyi szezon, ami azt jelenti, hogy visszatértek a régi, ünnepi Fortnite kinézetek, és jött egy pár új is. Az igazi finomsága ennek, hogy a skinek szépen beleolvadnak a karácsonyi díszítésbe.

Hirdetés

Egy Fortnite streamer és YouTube videós, SypherPK megmutatta, hogy a visszatérő és új karácsonyi skinekben van egy pici pay-to-win elem, ha okosan használjuk ki őket. A videója az Lt. Evergreenre, a Crackshotra és a Mystique-re koncentrált, mivel ezekkel a legkönnyebb beolvadni a karácsonyra felkészített Fortnite pálya díszei közé.

Ahhoz, hogy kihasználhassuk a skinek előnyeit, meg kell találnunk a megfelelő pontokat. Az Lt. Evergreennel a Salty Towers kék háza melletti karácsonyfánál járhatunk a legnagyobb sikerrel. Ha ott beállunk a Light-Up emote-tal, akkor jó eséllyel senki sem fogja észre venni, hogy a fa ágai között bujkálunk.

Hirdetés

A Crackshottal a Lazy Lake figurái közé tudunk beállni, ha szétlőjük az egyiket, és benyomjuk a Pricky Pose emote-ot. A kört Mystique zárja, akinek különleges emote-ja lehetővé teszi, hogy felvegye a Snowmando kinézetét, és ezzel átvehesse egy Snowmando helyét a térkép jobb alsó sarkában.

Az vitatható, hogy ez tényleg pay-to-win dolog-e, de érdemes kipróbálni ezeket a trükköket, ha beszereztétek a karácsonyi skineket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)