Hirdetés

Ezekkel játszunk decemberben

|

Lassan vége lesz az évnek, a nagyobb, év játéka esélyes címek már a boltok polcain hevernek, így az utolsó hónapra már nem sok újdonság maradt.

Hirdetés

Decemberben általában olyan játékokból érdemes bevásárolni, azokat érdemes felírni a karácsonyi listára, amiket egész évben ki akartunk próbálni, de valamilyen oknál fogva nem volt rá lehetőségünk. Ez a december azonban kicsit más, mint a többi, ugyanis a napokban jelent meg a Nintendo legújabb konzolja, a Wii U, amihez szintén érkeznek újdonságok, bár azok többségét már novemberben a polcokon üdvözölhettük. Lássuk hát a meglehetősen rövid listát arról, hogy mit fogunk tudni még karácsony előtt beszerezni.

Mass Effect Trilogy - december 4. - PlayStation 3

Eddig csak PC-re és Xbox 360-ra volt kapható az első Mass Effect trilógiát magába foglaló csomag, de hamarosan a Sony konzolának tulajdonosai is részesülhetnek az örömből. A nekik szánt csomagban az alapjátékok mellett az első rész Bring Down the Sky és a második rész Cerberus Network letölthető csomagja lesz elérhető, a harmadik rész pedig pontosan ugyanúgy érkezik, ahogy az önálló kiadás. Az első Mass Effect egyébként mindezidáig nem jelent meg PlayStation 3-ra, de ha csak azt szeretnétek megvásárolni, nem kell az egész csomagra beruházni, elegendő a PlayStation Network kínálatában kutakodni.

 

The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn - december 4. - PC, Xbox 360, PlayStation 3

A nagysikerű Skyrimhez már megjelent két kiegészítő, amelyek közül főleg az utóbbi részesült vegyes fogadtatásban. A harmadik, Dragonborn névre hallgató csomagban a Morrowind partjaitól nem messze elhelyezkedő Solstheim szigetére utazhatunk, ahol új városok, új katakombák és természetesen új küldetések várnak minket. Újabb üvöltéseket is tanulhatunk, amik segítségünkre lesznek Solstheim megmentésében és a leghalálosabb ellenségünk, az első Dragonborn legyőzésében.

 

Guardians of Middle-Earth - december 4. - Xbox 360, PlayStation 3

Hetek választanak el minket az új, Középföldén játszódó film, a Hobbit mozikba kerülésétől, erre pedig megfelelő módon melegíthetünk a Guardians of Middle-Earth-szel. A MOBA műfajú játék a Harmadkorba vezet minket, ahol az univerzum legnagyobb hőseivel küzdhetünk a leghatalmasabb seregek, vagy akár egymás ellen. Egyszerre akár tíz játékos is egymásnak feszülhet az arénákban, karaktereiket pedig a 20 legikonikusabb védelmező közül választhatják ki, Gandalftól Sauronon át egészen Gollumig.

 

Hawken - december 12. - PC, Xbox 360, PlayStation 3

Megvan a hangulata annak, amikor hatalmas lépegetők pilótafülkéjében ülve más hatalmas lépegetőket próbálunk szitává aprítani. Akinek bejön az ilyesfajta szórakozás, tegyen egy próbát a csak és kizárólag többjátékos módban játszható Hawkennel, amivel a fejlesztők célja a minél élethűbb szimuláció megteremtése volt. Ez természetesen semmit nem ront az élvezeti értékén, viszont ahelyett, hogy a ravaszra markolva tüzelnénk mindenfelé, érdemes különböző stratégiákat kiötölni. Csapatos és egyéni módban egyaránt játszható. A legjobb az egészben, hogy ingyenes, úgyhogy semmit nem veszíthettek, ha kipróbáljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)