Hirdetés

Ezentúl demilitarizált zóna lesz az Xbox Live Marketplace

|

Az Xboxos Avatarjaink végleg leteszik a fegyvert, tegnaptól nem lehet vásárolni fegyvert vagy fegyvernek látszó tárgyat a virtuális kedvenceinknek. Állítólag káros hatással vannak a gyermekek fejlődésére. Na persze, pont ezek miatt kezdenek el lövöldözni a gyerekek az iskolában.

Hirdetés

2012. január elsejével betiltották a fegyverek vásárlását az Xbox Live Marketplace-en. Nincs több Lancer, nincs több kétkezes csatabárd és nincs duplapengés fénykard sem (pedig abból többmillió dollár értékben adtak el tegnapig).

Viszont lesz helyette cuki nyalóka, egy színpompás bokréta és ha jók voltunk egy hatalmas tölcsér fagyi, de szigorúan cukor nélkül, mert állítólag az is káros az ifjúságra nézve. A vicc az az egészben, hogy aki eddig megvette ezeket a lassan már tömegpusztító fegyver kategóriába tartozó retteneteket, az nyugodtan használhatja továbbra is. Az nem káros az ifjúságra nézve! Szokásos kérdésem a következő lenne: csak én látom értelmetlennek ezt a lépést (gyakorló apa vagyok, tehát valamennyire érintett az ügyben) vagy helyes ez a lépés, és a valódi fegyverek tartásának szigorítása helyett tényleg ilyen intézkedésekre van szükség a fiatalok védelmében?

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)