Hirdetés

Ezt a számot jó eséllyel a Grand Theft Auto VI rádiójában is hallgatni fogod

|

Könnyen lehet, hogy fény derült a Grand Theft Auto VI egyik dalára.

Hirdetés

A Grand Theft Auto játékok esetében már jó ideje fontos szerephez jut a zenei repertoár is, hiszen fiktív rádióállomások között váltogatva hallgathatjuk a muzsikákat. Egy friss szivárgás most egy potenciálisan ilyen nótára utal. Egészen pontosan arról van szó, hogy Anita Ward dalának, a Ring My Bellnek a Spotify oldalán egy szép GTA VI logó díszeleg, ez indította be a rajongók fantáziáját. 

A jelenleg 67 esztendős énekesnő, Anita Ward leginkább R&B, disco és soul dalokról híres, munkásságának legismertebb darabja pedig egyértelműen az 1979-es Ring My Bell, ami megjelenésének idején több zenei toplistát is uralni tudott. Hangzását tekintve pedig abszolút passzol ahhoz, amit eddig láttunk a Grand Theft Auto VI-ból.

Hirdetés

Fontos azonban megjegyezni, hogy mindez egyelőre nem több, mint kósza találgatás, hiszen  sem a Rockstar Games, sem Anita Ward, sem a zenész képviselői nem kommentáltak semmit a világon az említett Spotify coverkép kapcsán. És elég valószínű, hogy ez a jövőben sem fog változni, ha tényleg bekerül a GTA VI-ba a Ring My Bell, akkor erről minden bizonnyal csak a játék megjelenésének pillanatában bizonyosodhatunk majd meg.

A Grand Theft Auto VI megjelenése kapcsán sem vagyunk egyébként okosak, annyit tudunk csupán, hogy jelen állás szerint valamikor 2025-ben számíthatunk rá, de egy ekkora léptékű projekt esetében egyáltalán nem elképzelhetetlen egy vagy több csúszás sem.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)