Hirdetés

Ezt gondolja Miles Morales alkotója a karakter főszereplésével készülő PlayStation 5 játékról

|

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales Peter Parker mellett a másik Pókember életébe is bepillantást enged, a döntésről pedig a karakter kitalálója is nyilatkozott.

Hirdetés

Miles Morales 2011-ben tűnt fel először képregényben, majd  Brian Michael Bendis írói munkájának és Sara Pichelli művészi rajzainak köszönhetően 2016-ban saját képregényt is kapott. Bendis most az Instagramján osztotta meg a tegnap bejelentett Marvel's Spider-Man: Miles Morales előzetesét, és csak annyit fűzött hozzá: "büszke apuka".

Hirdetés

Az író már korábban is nyilatkozta, hogy borzasztóan aggódtak, amikor előrukkoltak a karakter ötletével, hiszen Peter Parkert mindenki szereti, így nem volt kifejezetten okuk arra, hogy a Pókember titulust egy új karakterre ruházzák át. Elmondása szerint ezer helyen elbukhatott volna az ötlet, de a rajongók végül szívükbe fogadták Moralest, ezzel bebizonyosodott, hogy több Pókember is megfér egymás mellett.

"Rengeteg színes bőrű gyerek van, akik ha szuperhősöst játszanak a barátaikkal, akkor nem lehetnek Superman vagy Batman, mivel nem úgy néznek ki, mint azok a hősök. De bárki lehet Pókember, hiszen akárki lehet a maszk alatt. De most hogy valóra vált [a Miles Morales képregény], ez rengeteg embernek jelent sokat."

- nyilatkozta Bendis a képregény megjelenésekor.

Nem csoda hát, hogyha büszke apukaként hivatkozik saját magára, hiszen egy önálló kaland - még ha csak a feljavított Marvel's Spider-Man részeként is -, egy igazi mérföldkő lehet Miles Morales számára, aki így az Irány a Pókverzum után ismét bebizonyíthatja, hogy nem csupán a képregények lapjain képes megmenteni a világot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)