Hirdetés

Ezt hozza a League of Legends és a Wild Rift 2022-es szezonja

|

A fejlesztők kiterítették a kártyáikat, számos tartalommal érkezik az új évad.

Hirdetés

A Riot Gamesről legutóbb annak apropóján írtunk, hogy a stúdió sikeresen elhódította a 343 Industriestól Aaron Lindét, akinek a Halo Infinite remekül sikerült sztoriját köszönhettük.

A Tencent tulajdonában álló csapat nemrég megtartotta a 2022-es szezon beharangozó eseményét, melynek keretében leleplezték, hogy mi mindent tartogat az idei év a League of Legends-közösség számára.

A LoL többek között kap egy új hőst, Zerit, aki az elektromosság specialistájaként nem csak felvillanyozó (bocs) támadásokkal operál, de képes "elszívni" az ellenfelek pajzsát, extra védelmet nyerve magának. A szikrázó bajnok a 12.2-es patch-csel fut be, ami új Firecracker skineket is hoz Dianának, Settnek, Teemónak, Tristanának és Xin Zhaónak.

Hirdetés

Ami pedig a mobilos League of Legends: Wilf Riftet illeti, itt négy régi-új hőst is kapunk: a 3.0-s csomagban Sett és Yuumi, a 3.1-esben Karma és Shen érkezik. Náluk is izgalmasabb azonban a 3.0-s verzióval debütáló Elemental Rift funkció, amelyben négy elem (Infernal, Mountain, Ocean, Cloud) veszi át az uralmat a pálya felett, minden egyes alkalommal más módon kavarva meg a meccseket.

2022 másik nagy dobása, hogy a Riot elindítja a Wild Rift esport ligáját, 8 versengő régióval. Az első globális torna (Wild Rift Icons Global Championship) a nyár során kerül megrendezésre Európában.

A Riot évadnyitó műsorát az összes újdonsággal az alábbi streamben nézheted vissza teljes hosszában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)