Hirdetés

Ezt hozza a World of Warcraft: Dragonflight első 2024-es frissítése

|

A Blizzard még nem végzett a sárkányos kiegészítővel: az epilógus pár érdekes extrával már januárban be fog futni.

Hirdetés

A World of Warcraft játékosai számára az idei év kétségkívül elsősorban a The War Within kiegészítő körül fog forogni. Sajnos tavalyi BlizzConon bejelentett új csomag csak valamikor ősszel érkezik, de addig is vár még ránk négy kisebb-nagyobb tartalmi frissítés a Dragonflight lezárásához. Az első darabkája ezeknek a csomagoknak a Seeds of Renewal címre keresztelt 10.2.5-es update lesz, ami ugyan új szezont nem hoz magával, de új küldetéseket, sztoriszálakat és egy frakciót már igen.

A Seeds of Renewal folytatja a jelenlegi kiegészítő történetét, általa elérhetővé válik a régi zónákban a Dragonriding funkció, de azt is lehetővé teszi, hogy NPC karakterek oldalán pörgethessük végig a dungeonokat.

Hirdetés

Mindemellett elkezdjük majd visszafoglalni Gilneas városát a Worgen nép nevében, és megismerkedünk az Azerothian Archives kutatóival is. Mindezek az újdonságok január 17-én érkeznek majd az európai szerverekre.

Cseppet sem meglepő módon a 10.2.6-os frissítés követi majd a Seeds of Renewalt, de egyelőre csak nagyon keveset tudunk erről. A menetterv nagyobbik részét már jó előre felvázolta nekünk a Blizzard, de a 10.2.6-nál csak egy titokzatos fekete lobogót láttunk egy koponyával. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mi vár még ránk a következő hónapokban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)