Hirdetés

Ezzel a Baldur's Gate 3 moddal megkerülhető a játék szintkorlátja

|

A keményvonalas Dungeons & Dragons rajongók imádni fogják Malcroix munkáját.

Hirdetés

A Baldur's Gate 3 annyira hűséges a D&D 5e szabályrendszeréhez, hogy még a keményfedeles kalandmodulok szinthatárait is tartalmazza. A legtöbb 5e kampány valahol a 10-es szint környékén ér véget, és ez a videojátékos verzióban sincs másképp: a Baldur's Gate 3 szinthatára 12, ami meglehetősen limitálja a karakterépítési lehetőségeinket.

Szerencsére mindig van egy lelkes modder, aki fittyet hány a limitációkra, és segít áttörni a fejlesztők által épített falakat.

Hirdetés

Malcroix LEVEL 20 modja pontosan azt csinálja, amit a címe alapján gondolnál: lehetővé teszi, hogy karaktereinket 20-as szintig húzzuk. Ennek persze megvannak a maga gondjai, mint például a tény, hogy a 12-es szint felett elérhető képességek és varázslatok jelenleg nincsenek benne a Baldur's Gate 3-ban. Ezt Malcroix azzal küszöbölte ki, hogy a maradék 8 szintet multiclassolással párosította.

Ha el akarjátok érni a 20-as szintet a moddal, akkor először meg kell állnotok 11-nél a főkasztotokban, és utána el kell kezdenetek szintezni egy másodlagos kasztot. A 20. szint előtt nem szabad 12-re léptetnetek az elsődlegest, különben a játék a legközelebbi szintlépésnél 13-ra próbálja majd ugrasztani azt, és összeomlik az egész.

Kicsit trükkös a dolog, de így jóval erősebb hősöket rakhattok össze, mint amilyeneket alapvetően tudnátok. A mod egyébként tartalmaz gyorsított szintezési opciót és instant 20-as szintet is, de a komoly játékosoknak (főleg az első végigjátszás során) utóbbit semmiképp sem ajánlanánk.

Aki 20-as szintre vinné a karakterét, az itt megtalálja a szükséges fájlokat és leírásokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)