Hirdetés

F1 2017 - nézz bele a karriermódba

|

A Codemasters komolyabban veszi a karrierépítést az F1 2017-ben, mint eddig bármikor.

Hirdetés

A legújabb F1-es játék több szempontból is érdekesnek tűnik: az első az, hogy a 2013-as epizód után az ideiben végre visszatér a klasszikus autókkal való versenyzés lehetősége. 

Hirdetés

A második pedig az, hogy a Codemasters az összes korábbi résznél több figyelmet szentelt arra, hogy a F1 2017 karriermódja jól működjön, elmondásuk szerint "masszívan kibővítették". Ennek részeként bevezették a meghívásos eseményeket az F1 szezon alatt, továbbá különböző eseménytípusokra is számíthatunk, melyek során többek között előzéses, üldözéses, ellenőrzőpontos és időlimites kihívásokkal is szembetalálhatjuk magunkat. Erre kíván utalni a "Make History" elnevezésű trailer is: 

A F1 2017 megjelenése augusztus 25-én várható a főbb platformokra. Várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)