Hirdetés

Fable 3 - sok szép ígéret és screenshot

|

Peter Molyneux érdekes dolgokat harangozott be a GDC-n: biztos a Natal, lesz Twitter támogatás, és meleg vizes ágymelegítő is.

Hirdetés

GDC10 jóslataink között nem szerepeltek a Lionhead várható Fable 3 bejelentései, pedig Molyneux bácsit ismerve, meglepő lett volna, ha nem használja ki az alkalmat szokásos, világmegváltó és persze korszakalkotó kinyilatkoztatásaihoz. Tegnap már hírül adtuk, hogy a Fable 3 komornyikjának hangját a híres Monty Python színész, John Cleese kölcsönzi, de még sok minden lapul a Lionhead-vezér szatyrában.

Figyelem! Az ígérgető majszter Pete mondta az alábbiakat! Mindenki saját felelősségére olvasson tovább! Kihajolni veszélyes! Támadnak az idézőjelek!

Viva la Natal

A legfontosabb hír, hogy Molyneux szerint minden előzetes híreszteléssel szemben, a játék szerves része lesz a Natal támogatás, és "csodálatosan kiteljesíti majd a Fable 3 élményt". Ennél többet sajnos nem közölt, de arról mindenkit biztosított, hogy ő a maga részéről "felhők között lebeg", ha a Natal támogatás jár az eszében. Nem akarok lovat adni a kétkedők feneke alá, de ideszúrom, hogy Peti nemrég még azt mondta: "alapvetően nem Natal-alapú játék lesz"...

Csirip támogatás

Érdekes, hogy hőn szeretett Twitterét (ahol a rajongók naponta leshetik mesterük rezdüléseit) is be szeretné építeni a "Fable élménybe". Azt még nem lehet tudni, hogy fog ez kinézni a gyakorlatban, és miket tudunk majd Twitteren megosztani egymással. Ti hogyan használnátok a csiripelőt?

Meleg vizes ágymelegítő és Obama-stílus

A veterán játékfejlesztő két furcsaságot is kifejtett hosszú beszédében. A Fable 3-ban lesz egy bizonyos "ölelgető rendszer" (ami "összeroppantom a koponyádat" funkcióval is bír), és ez vérmérsékletét tekintve nem a csöpögős, amerikai "ó, áj lovvvv júúú máj dír" stílusú lesz, hanem amolyan angolos. Tudjátok: olyan, mint a meleg vizes ágymelegítő a brit házaspár dunyhája alatt... Azt hogy mindez miért fontos, csak Pete tudja. A másik meglepő mondata szerint "uralkodóként meghozott döntéseink dinamizmusa Barack Obama amerikai elnököt idézi". Hmm. Ezt inkább egy politikai hírportálon kommenteljétek.

Szép remények

Peter Molyneux nagy ívű pénzügyi céljait is felfedte, miszerint ötmillió példányban szeretnék eladni a játékot, bőven meghaladva az első két rész 3, illetve 3 és fél milliós eredményeit. Szerinte erre minden esély megvan, mivel a Fable 3 elmozdult a hagyományos RPG stílustól, és hangsúlyosabbá vált az akció, ezért nagyobb lett a célközönség.

A nagy ígéreteket látványos képernyő-fotókkal habosították angol barátaink. Íme kettő, a többi a galéráriában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)