Hirdetés

Fable Trilogy csomag érkezik Xbox 360-ra

|

Három az egyben csomaggal kedveskedik a Fable széria rajongóinak a Microsoft.

Hirdetés

Aligha tehetett jót a brandnek a kinectes Fable: The Journey kiadása, mert a Lionhead és a Microsoft látványosan igyekszik megágyazni az Xbox One-exkluzívként bejelentett Fable Legends számára. Első lépésben február 7-én megjelenik a Fable Anniversary, ami lényegében az első rész, és annak Lost Chapters című kiegészítője Unreal Engine 3-ra átültetve, kétféle harcrendszerrel (Fable, vagy Fable 2), átdogozott kezelőfelülettel.

Ha még ez sem hozná meg az ember kedvét ahhoz, hogy felkeresse Albiont a régmúltban, ha majd esedékes lesz, akkor talán megteszi azt a Fable Trilogy névre keresztelt csomag, ami az említett Anniversary mellett a Fable II és a Fable III epizódokat is tartalmazni fogja. Az árra, megjelenési dátumra, az esetlegesen hozzáadott DLC-kre vonatkozó részletekről a Lionhead az előttünk álló napokban rántja le a leplet.

Számotokra vonzó lehet egy ilyen csomag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)