Hirdetés

Fallout 3 - 100 óra játékidő, 200 befejezés?!

|

Az Official Xbox Magazin munkatársai mikrofonvégre kapták a Bethesda szóvivőjét. Öveket bekapcsolni, kólát betárazni!

Hirdetés

Todd Howard nem először nyilatkozik az OXM srácainak, s ezúttal is kellemes riportalanynak bizonyult. A podcast 35. percében kezdődő interjút itt hallgathatjátok meg. Igaz, hogy néhány dologról nem beszélt, de azt azért elárulta, hogy az eredetileg kb. 9-12 tervezett befejezés már valahol 200 felett tart. Az elképesztő szám úgy jöhet létre, hogy a Fallout 3 végén látható animáció dinamikusan idomul a játékos korábbi tetteihez. A fejlesztők koponyájából újabb és újabb agymenések pattantak ki, s ezek többségét be is építették. Maga a játék mérete is szignifikáns növekedésen esett át. A lényegesen nagyobb bejárható területhez hosszabb játékidő párosul. A tervek szerint 20-40 órát lehetett volna kipréselni a Fallout 3-ból, de a teszterek már most átlagosan nettó 100 órát töltenek egy-egy végigjátszással. Az eredeti Falloutok rajongói örömmel üdvözlik majd Dogmeatet társukként. A hűséges kutyust elzavarhatjuk lőszert, vagy bármi egyebet keresni, bár ezzel a lehetőséggel illik csínján bánni. Hiába harap nagyot, és bír viszonylag szívós felépítéssel, azért ő is otthagyhatja a fogát, ha beküldjük egy jól felszerelt őrökkel telezsúfolt épületbe. Rajta kívül egyidőben csak egy "kétlábú" segítő jöhet majd velünk.

fallout3.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)