Hirdetés

Új traileren leshetjük meg a Fallout 4-be átültetett Fallout 3-at

|

Jól halad a Fallout 4: Capital Wasteland fejlesztése, és a most kiadott kedvcsináló alapján elég izgalmasnak is ígérkezik a mod.

Hirdetés

A mod mögött álló csapat elég nagy fába vágta a fejszéjét, mert gyakorlatilag megpróbálják újraalkotni a Fallout 3-at a sorozat negyedik részének motorjával. Korábban akadtak problémák a projekttel, de most úgy tűnik, ismét sínen van a dolog, és erről árulkodik a legújabb videó is.

Hirdetés

Az ígéretek szerint a Fallout 4: Capital Wasteland tartalmazza majd a harmadik rész összes küldetését, dialógusát és helyszíneit, csak épp mindezt sokkal szebb körítésben fogjuk megkapni. A csapat ráadásul már kísérletezget a Creation Engine időjárás beállításaival, hogy meg tudják teremteni a Fallout 3 komorabb hangulatát.

Egy új, Feral Ghoulokkal alaposan megpakolt trailerben pedig megnézhetjük, hogy is áll most a projekt.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)