Hirdetés

Fallout 4 - íme egy kis kiszivárgott játékmenet, nézzétek, mielőtt törlik (videó)

|

Reméljük, mikor azt a cikket olvasod, még nem tüntették el azt a Fallout 4-videót, aminek valahogy sikerült túlélnie a kiadó által kért törlési hullámot.

Hirdetés

A Bethesda szorgalmasan lövi le az idő előtt kiszivárgó Fallout 4-es képeket és videókat, de ettől függetlenül újabb és újabb helyeken tűnik fel némi játékmenet. A YouTube viszonylag gyorsabban működő szerzői jogi rendszere elől a vid.me nevű oldalra menekült egy adag játékmenet feltöltője, de onnan is viszonylag gyorsan törlik a kérdéses videókat.

Egy nagyjából 5 perces gameplay-videó azért még mindig elérhető, bár a képsorokat korábban is megosztó Anchev azt írja, később megpróbálja még egyszer felcsempészni a rendelkezésére álló videókat. Addig is nézzétek ezt a kis darabka Fallout 4-et, amiben van harc, zárnyitás és hackelés is, mielőtt lelövik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)