Hirdetés

Fallout 4 - lehet, hogy hamis fájlt töltöttél le

|

Azok, akik előre letöltötték már a játékot Xbox One-ra, inkább nézzenek most rá, nehogy az indításnál kelljen majd meglepődni.

Hirdetés

Ha a nagy izgalomban még október 27. előtt letöltötted a Fallout 4-et, akkor lehet, hogy nem is az igazi fájlokat sikerült lehúznod. Ez esetben le kell törölnöd őket, és újra letölteni az egészet. Persze csak ha azóta nem frissült magától.

Az Xbox One előrendelőknek lehetőségük van előre letölteni a játék fájljait annak érdekében, hogy a megjelenéskor már csak a Play gombot kelljen nyomkodni. A baj ezzel csak az, hogy október 27. előtt még placeholder fájlokat tölthettek le az emberek. Ha a konzolon be van állítva, hogy automatikusan frissítsen mindent, akkor minden laza, és a rendszer elvileg már rendbe is tette a dolgot. Ha nem, akkor viszont manuálisan uninstallálnod kell a korábbi verziót, és újra letölteni a programot. Most egy kicsit a mi arckifejezésünk is ilyen:

Sajnos a Bethesda nem osztotta meg velünk azt, hogy a "kamu" kiadás mekkora is pontosan, így nem tudjuk megmondani egyértelműen, hogy a valódi vagy  hamis klienssel rendelkeztek. Szerencsére azért november 10-ig még van idő újra letölteni a Fallout 4 fájljait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)