Hirdetés

Újabb Fallout játék érkezik, de ez valami teljesen más

|

Persze ettől még örülhetünk neki. A Zen Studios egy olyan képet osztott meg, amely alapján teljesen egyértelmű, hogy a Zen Pinball 2/Pinball FX 2 alkotói többek között egy Fallout tematikájú asztalon is dolgoznak.

Hirdetés

A Zen Studios flipperjátékait nem hiába tekintik sokan a műfaj csúcsának. Azt már korábban is tudtuk, hogy sok új asztal érkezik a Pinball FX2-hőz, melyek a VR verziót is erősítik majd. Most azonban egy újabb érdekes asztal lehetőségét veri fel a fejlesztőcsapat bejegyzése.

A srácok ugyanis a fentebb is látható képet osztották meg saját Facebook oldalukon. Így tehát a jelek szerint a Portal asztal után egy Fallout kiadás is várható a közeljövőben. Könnyen lehet azonban, hogy nem csak a poszt-apokaliptikus szerepjáték elevenedik meg golyósított formában, ugyanis a posztban szereplő képen a Bethesda Pinball felirat olvasható.

A cím alapján pedig elképzelhető, hogy a Bethesda más sikercímeit is viszontláthatjuk flipperasztalként. Hamarosan minden kiderül.

Ki örülne például egy The Elder Scrolls változatnak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)