Hirdetés

Kiderült, hogy miért vannak lyukak a Famicom kazetták tetején

|

A Nintendo Famicom konzoljának kazettáin vannak apró lyukak, melyekről senki nem tudta pontosan, hogy miért vannak ott. Voltak teóriák, de mint általában, a valóság sokkal unalmasabb válasszal szolgált.

Hirdetés

Egy ősöreg titokra derült fény köszönhetően az Afternoon News interjújának. A Nintendo Famicom konzoljának kazettáin volt 2 titokzatos lyuk, amiről volt aki azt hitte, hogy a levegőáramláshoz kellett, és néhányan úgy gondolták, hogy az összeszerelésnél volt szerepe. Mindkét megoldás téves.

Hirdetés

Ezúttal is beigazolódott a mélybölcsesség, miszerint mindig a legunalmasabb válasz a helyes. Mint kiderült, a lyukak csak dizájnelemek.

Afternoon News: "Vannak lyukak a Famicom kazetták tetején. Meg tudná mondani, hogy miért?"

Nintendo: "Ó igen, hogy őszinte legyek, azok csak dizájnelemek."

Afternoon News: "Um, tehát ezek nem olyan lyukak, amik gyártáskor kerültek rá?"

Nintendo: "Így van. Csak a dizájn részei."

Ez van srácok. Egy újabb titokkal lettünk kevesebbek ma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)