Hirdetés

Far Cry 2 - márciusban érkezik

|

Úgy tűnik, az Ubisoft mára időzítette a játékai megjelenését övező bizonytalanság mérsékelt enyhítését.

Hirdetés

A Far Cry 2004-ben kisebb taktikai nuleáris robbanófej hatásával csapódott be a pc-s játékok piacára. Az ismeretlenség homályából előbukkanó Crytek a korábban X-Isle néven futó dinoszauruszos techdemóját alaposan átdolgozva játékká formálta. Olyan játékká, mely két, felfokozott várakozással övezett folytatás (Doom 3, Half Life 2) mellett is megállta a helyét. Miután a Crytek az EA istállójába igazolt, a játék jogai az Ubisoft kezében maradtak, s ők több konzolos cím után egy igazi folytatás mellett döntöttek.
A szörnyeket nélkülöző, s az afrikai szavannák szellősebb környezetét bemutató Far Cry 2 megjelenési dátuma a tág fogalomként aposztrofálható tavaszról 2008 márciusára módosult.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)