Hirdetés

Far Cry 3 - Képzelt ellenségek és előrendelői extrák

|

Az alábbi trailer nyomokban képzelgést okozó gombaféléket, veszélyes ragadozókat és fegyveres katonákat tartalmaz.

Hirdetés

Ha képtelen vagy megkülönböztetni a csiperkét a pöfetegtől, a kucsmagombát az őzlábtól, még nem ok arra, hogy krokodilkönnyekben törj ki, és egy életre lemondj a Far Cry 3-ról, csak azért, mert jelentős mennyiségű gombát kell elfogyasztanod a játékban.



Ezek többségéért jó pár év fegyházat számítana fel a legjóindulatúbb bíró is, de manapság nem lehet milliókat eladni egy játékból, hacsak nem csapunk egy kis műbalhét körülötte. Mi más lenne a drogtéma, mint szándékos provokáció, amire úgy bukik majd rá az erkölcscsősz szerepében tetszelgő média, mint vak prosti a sebváltóra.



Bár a Far Cry 3 szeptember 6-án jelenik meg Európában, a kiadó már most végighúzza a mézesmadzagot a potenciális vásárlók orra előtt, mégpedig egy multiban használható fegyverrel (Type 10 Japanese World War II Flare Gun) és két egyjátékos küldetéssel (Forgotten Experiment, Ignition in the Deep), amelyek mintegy 40 perccel hosszabbítják meg a játékidőt.

Azért pedig külön dicséret jár, hogy végre a fejlesztőknek is leesett, hogy úgy izgalmas egy dzsungeles (Far Cry, Far Cry 3), vagy szavannás (Far Cry 2) játék, ha az állatvilágot olyan ragadozók is képviselik, amelyek konkrét fenyegetést jelentenek a játékosra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)